Trainingen2019-07-17T16:07:22+02:00

Cursussen en Trainingen

Voertuigen worden steeds complexer door ontwikkelingen op het gebied van elektronica, veiligheid en andere overheidsmaatregelen.Tegelijkertijd wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van software en hardware applicaties. Een werkplaats heeft hierdoor meer behoefte om personeel te scholen.

Bulthuis organiseert in samenwerking met leveranciers en partners diverse trainingen en cursussen. We werken ons aanbod van cursussen en trainingen voortdurend bij om in te spelen op de meest recente ontwikkelingen in de transportbranche. U bepaalt zelf waar de behoeftes liggen en welke trainingen u wilt afnemen om het kennisniveau van technisch personeel op peil te houden.

Trainingen2018-11-23T10:21:53+01:00

Trainingen & aanmeldformulier

» Klik hier voor de Innovam trainingen 

  Knorr-Bremse EBS G2 - Utrecht, 7 november 2019

  Er zijn op dit moment geen cursussen gepland Wilt u graag bericht ontvangen wanneer een specifieke cursus weer begint? Geef dit aan in het opmerkingenveld zodat we u op de hoogte kunnen houden.

  In samenwerking met onze partners en leveranciers bieden we doorlopend diverse cursussen en trainingen aan. Zo kunt u het kennisniveau van uw technisch personeel op peil houden en verder ontwikkelen.

  Door ontwikkelingen op het gebied van elektronica, veiligheids- en andere overheidsmaatregelen worden voertuigen telkens complexer. Tegelijkertijd wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van hardware en software applicaties. Scholing van personeel is daardoor bijna onmisbaar geworden.

  » Bekijk ook het vaste aanbod van trainingen en cursussen op RoadAssist

  Ga naar de bovenkant