Project omschrijving

WABCO Trailer EBS-E (2 dagen)

Doelgroep

Voertuigtechnici, monteurs.

Benodigde kennis

Vooropleiding Trailer EBS-D

Leerdoelen

De deelnemer kan opbouw en werking van T-EBS-E systemen beschrijven. Hij kan diagnose stellen en wijzigingen in de parameters systematisch invoeren.

Inhoud

DAG 1

Tijdens deze dag wordt de opbouw en de werking van T-EBS-E besproken. Dit houdt in dat de complete parametersetting wordt doorlopen en de onderlinge verschillen worden uitgelegd, Luchtvering/ECAS. Na de systeemuitleg volgt een praktisch gedeelte, waarbij diagnose gedaan wordt (bijv. PC) aan de huidige en nieuwe T-EBS -systemen.

DAG 2

Tijdens deze dag wordt de opbouw en de werking van de nieuwe extra Trailer EBS E functies besproken. Uitleg: Tailguard/Optiturn/Optiload/ELEX/Remote control, ETASC e.a.

Opmerking

Dit is een tweedaagse training. Om deze training te volgen dient u Trailer EBS D basis gevolgd te hebben, bij voorkeur minder dan 3 jaar geleden. U krijgt na het afsluiten van de training een afsluitende test voorgelegd waarbij een score van 70 van de 100 gehaald dient te worden om hiervoor een oorkonde te ontvangen. Tevens ontvangt u een gebruikersverklaring en PIN code overzicht waarmee u toegang tot de beveiligde systeemgebieden.

Training Informatie

Kosten per dag

€ 319,- ex. BTW per dag inclusief lunch

» Bent u geïnteresseerd in deze training? We houden u op de hoogte als er nieuwe cursusdata beschikbaar zijn.