Kom werken voor Bulthuis!

Met 8 filialen in Nederland heeft Bulthuis er altijd één in je buurt. Ons recept voor het succes is de combinatie van een sterk familiebedrijf die gestart is meer dan 160 jaar geleden en veel vrijheid voor de lokale filialen. 

Bulthuis wil dicht bij zijn klant staan door altijd te bieden waar de klant behoefte aan heeft. De teams kenmerken zich door medewerkers die werken met plezier, gedrevenheid en passie. Teamspirit en samenwerken zijn waarden die staan voor de bedrijfscultuur. Bij Bulthuis werken zo’n 130 professionals. Samen staan zij voor de waarden waar Bulthuis voor staat: alle klanten optimaal bedienen met kwaliteit, service, vernieuwing en beleving.

Bulthuis als werkgever

We willen dat iedereen bij Bulthuis leuke tijden ervaart. Dat begint bij onze mensen die in staat zijn onze klanten te helpen op de manier waar zij zich goed bij voelen. Mensen gedijen het beste op een veilige en respectvolle werkplek. Dit is waar we voor staan en het is fundamenteel voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom selecteren we op persoonlijkheid. Het is hoe we de beste mensen in de branche aantrekken, behouden en laten groeien. Het is hoe we een inclusieve omgeving creëren, een omgeving die mensen opleidt en aanmoedigt van elke leeftijd, achtergrond en cultuur – net als de klanten.

Jezelf kunnen ontwikkelen

We verwachten niet dat mensen altijd naar ons toe komen met alle kennis en ervaring al in huis. Daarom zijn we op zoek naar mensen die nieuwsgierig zijn, wendbaar kunnen denken en werken uit verbinding. We bieden onze collega’s veel mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen. Dit gebeurt vooral op lokaal niveau door leren in de rol en door training.

De informele werksfeer is bijzonder

Marissa Account Manager filiaal Holten

Lijkt het je leuk? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met op!  

Vul je gegevens hieronder in:

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.