Op 25 en 26 mei organiseert Bulthuis haar eigen event voor de transportbranche. Het wordt een bijzonder event …

Geen ‘standaard’ beurs maar een event met een ándere insteek, bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de bus-, truck,- en trailerwereld. Een event op een bijzondere locatie met meer dan 40 exposanten en exclusieve workshops en seminars.

Meer dan 40 exposanten

Op het Bulthuis Transport Event vindt u stands van vele toonaangevende fabrikanten uit de transportbranche. Dankzij het diverse aanbod zijn er altijd raakvlakken tussen uw eigen branche en de branche waarin fabrikanten actief zijn. Zo bent u ervan verzekerd relevante informatie aan te treffen op het Event!

Inspirerende locatie in Utrecht

Daglicht dat door hoge fabrieksramen schijnt; torenhoge originele silo’s en oude achtergebleven machines: Welkom in De Fabrique in Utrecht. Op dit voormalig fabrieksterrein staat beleving voorop. In elke ruimte zijn de karakteristieke kenmerken bewaard gebleven waardoor deze locatie een unieke, stoere en industriële sfeer ademt.

Kortom: een locatie die méér inspireert dan een standaard evenementenhal. Bovendien is De Fabrique door de centrale ligging uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Voor bezoekers die met de auto komen is er volop gratis parkeerruimte.

35 exclusieve workshops en seminars

Veel van de exposanten gaan exclusieve workshops en seminars organiseren. Dit zijn sessies van 45 minuten die wij zowel op de eerste als de tweede dag van het event kosteloos aanbieden. Zodra het programma bekend is, kunt u zich hiervoor inschrijven. Maar let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er op tijd bij. Blijf daarom onze Event nieuwsbrief in de gaten houden

Kijk op www.bulthuistransportevent.nl voor inspiratie, het laatste nieuws en meer.