Voor onze hoofdvestiging in Groningen zijn we op zoek naar een:

Stagiair HRM

Heb jij een ondernemende persoonlijkheid en ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een dynamische omgeving? Kun je per september 2022 starten en ben je een aantal maanden beschikbaar voor 32-40 uur?

De uitdaging

Bij Bulthuis krijg je de gelegenheid om binnen een enthousiast en gedreven team alle aspecten van HR te leren kennen. Je werkt in samenwerking met de HR-manager mee aan de dagelijkse HR werkzaamheden. Dit zijn zowel beheersmatige als projectmatige werkzaamheden. Als stagiair krijg je de ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een opdracht die aansluit bij Bulthuis en in overleg met jou bepaald wordt. Je eigen inbreng stellen wij daarbij bijzonder op prijs.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, vakgedreven stagiair die beschikt over een professionele houding, goede contactuele eigenschappen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een 2e of 3e jaars HBO student die een HR gerichte opleiding volgt. Binnen Bulthuis krijg je veel ruimte om ervaring op te doen binnen het vak, nieuwsgierigheid en een proactieve houding is daarbij zeker gewenst. Naast dat je goed kunt samenwerken houd je er ook van om zelfstandig zaken op te pakken. Je bent accuraat en houdt ervan om gestructureerd te werken.

Bulthuis biedt
Een passende stagevergoeding en een prettig team om in te werken. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, hier heeft de afdeling HR ook haar standplaats. 

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse neem contact op met Martine de Ruyver, HR Manager, op het nummer 050-5375959 of vul je gegevens hieronder in.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.