Voor onze vestiging in Alkmaar zijn we op zoek naar een:

Chauffeur 

Ben jij zelfstandig en graag op de weg? Werk je graag aan een optimaal klantresultaat? Dan zoeken we jou!

Wat biedt Bulthuis jou:

  • Een passend salaris;
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei en regelmatig een tweezijdig gesprek met je leidinggevende;
  • Een prettig team om in te werken;
  • Jaarlijks een personeelsfeest.

De uitdaging

Vanuit jouw functie breng je met een bestelbus onze goederen naar de klanten. Je gaat op pad in de regio Alkmaar en levert truck-en traileronderdelen aan verschillende klanten. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Je houdt je bezig met het laden en lossen van de bestelbus aan de hand van pakbonnen. Het onderhouden van de bestelbus valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dit houdt in het wekelijks controleren van de vloeistoffen en het in representatieve staat houden van de bestelbus. Problemen of vertragingen onderweg rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Over jou

  • Je bent minimaal in bezit van een geldige rijbewijs B.
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over Bulthuis
Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Alkmaar.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse vul dan je gegevens hieronder in.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.