Voor onze vestiging in Ridderkerk zijn we op zoek naar een:

Chauffeur 

Ben jij week 26 tot en met week 34 (27 juni t/m 26 augustus 2022) fulltime beschikbaar? Ben je zelfstandig en graag op de weg? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Vanuit jouw functie breng je met een bestelbus onze goederen naar de klanten. Je gaat op pad in de regio Ridderkerk en levert truck-en traileronderdelen aan verschillende klanten. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Je houdt je bezig met het laden en lossen van de bestelbus aan de hand van pakbonnen. Het onderhouden van de bestelbus valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dit houdt in het wekelijks controleren van de vloeistoffen en het in representatieve staat houden van de bestelbus. Problemen of vertragingen onderweg rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Over jou

  • Je bent minimaal in bezit van een geldige rijbewijs B.
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt voldoende rijervaring

Bulthuis biedt
Een passend salaris, een leuk team om in te werken en veel vrijheid. 

Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Ridderkerk.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse vul dan je gegevens hieronder in.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.