Voor de regio Noord-Oost Nederland zijn we op zoek naar een:

Accountmanager 

Ben jij commercieel ingesteld, communicatief sterk en heb jij affiniteit met de truck- en trailerbranche? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde verkoopdoelstellingen en doet dit door relatiemanagement. Je werft nieuwe klanten en onderhoudt klantrelaties. Ook zorg je voor de uitbreiding van de verkoop aan bestaande klanten. Naast relatiemanagement, volg je de ontwikkelingen in je marktgebied en communiceert dit binnen het (sales)team.


Je werkt in een team samen met je collega accountmanagers en daarnaast heb je veel contact met de vestiging Holten. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de commercieel directeur. Een interessante werkomgeving waarbij je dagelijks wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen.

Over jou

Allereerst ben je enthousiast en representatief en in staat verbinding te maken met onze klanten door het opbouwen van persoonlijke relaties en deze te onderhouden. Je bent gedreven en assertief in je werk en je hebt een krachtige persoonlijkheid. Met jouw kennis van het vakgebied weet je vertrouwen te wekken bij de klant. Door je accurate manier van werken zorg je dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ten minste 3 jaren werkervaring binnen een vergelijkbare functie of in de branche;
  • Kennis van systemen (MS Office);
  • Woonachtig in de regio.

Over Bulthuis
Een passend salaris (inclusief lease-auto) en een werkweek in te delen in 3, 4 of 5 werkdagen. Bulthuis biedt de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Holten.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse vul dan je gegevens hieronder in.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.