Voor onze locatie in Utrecht zijn we op zoek naar een:

Verkoper binnendienst 

Ben jij commercieel ingesteld en heb jij affiniteit met techniek? Werk je graag aan een optimaal klantresultaat? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Als verkoper binnendienst vervul jij een sleutelrol tussen ons bedrijf en de klant. Dagelijks ben jij samen met je collega’s op de verkoop binnendienst bezig om de klanten te adviseren met de juiste informatie over truck- en traileronderdelen. Met jouw passie voor transport weet jij de klant te overtuigen om de order te plaatsen en maak jij alles administratief in orde.

Je werkt in een team samen met ca. 10 collega’s (magazijn, chauffeurs, accountmanagers en verkoopbinnendienst) en rapporteert aan de vestigingsmanager. Een interessante werkomgeving waarbij je dagelijks wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen.

Over jou

 • Je bent een gedreven persoon met een commerciële instelling;
 • Je hebt affiniteit met techniek, in het bijzonder truck- en traileronderdelen;
 • Klant en resultaat gerichte instelling;
 • Je bent vaardig met de computer en maakt nieuwe systemen snel eigen;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
 • Je bent analytisch en kan makkelijk schakelen;
 • Doorzettingsvermogen, creatief en oplossingsgericht zijn kernwoorden die bij jou passen;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.

Bulthuis biedt

Interessante baan met een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Utrecht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.