Voor onze locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een::

Magzijnmedewerker/Chauffeur 

Ben jij een vroege vogel die niet graag stilzit en die van aanpakken houdt? Heb je affiniteit met (vracht)auto-onderdelen en woon je in omgeving Utrecht?

De uitdaging

Vanuit jouw functie verzamel en controleer je gepakte onderdelen aan de hand van de pakbon. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het laden en lossen van de binnenkomende goederen (e.e.a. met behulp van een hef- /reachtruck). Je controleert binnenkomende goederen op juistheid, hoeveelheid en kwaliteit. Daarnaast controleer je de voorraadaantallen. Je ondersteunt chauffeurs bij het in- en uitladen van de goederen en bij drukte of afwezigheid ga je op pad in de regio Utrecht en levert truck-en traileronderdelen aan verschillende klanten.

Je werkt in een team samen met ca. 10 collega’s (magazijn, chauffeurs, accountmanager en verkoopbinnendienst) en rapporteert aan de vestigingsmanager. Jouw werktijden zijn van 6.30 uur tot 15.30 uur.

Over jou

  • Je bent minimaal in bezit van een geldig rijbewijs B
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt voldoende rijervaring
  • Heftruckcertificaat is een pre, maar geen vereiste
  • Je hebt MBO niveau 2 werk- en denkniveau.

Bulthuis biedt

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 130 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Utrecht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse vul dan je gegevens hieronder in.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.