Voor onze locatie in Utrecht zijn we per direct voor de vakantieperiode op zoek naar een:

Chauffeur (vakantiekracht)

Ben jij week 29 tot en met week 35 (19 juli t/m 3 september 2021) fulltime beschikbaar? Ben je zelfstandig en graag op de weg? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Vanuit jouw functie breng je met een bestelbus onze goederen naar de klanten. Je gaat op pad in de regio Utrecht en levert truck-en traileronderdelen aan verschillende klanten. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Je houdt je bezig met het laden en lossen van de bestelbus aan de hand van pakbonnen. Het onderhouden van de bestelbus valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dit houdt in het wekelijks controleren van de vloeistoffen en het in representatieve staat houden van de bestelbus. Problemen of vertragingen onderweg rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Over jou

  • Je bent minimaal in bezit van een geldige rijbewijs B
  • Je bent zelfstandig, representatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt voldoende rijervaring

Bulthuis biedt

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Utrecht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

    Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.