Voor onze locatie in Ridderkerk zijn we op zoek naar een:

(aankomend) Verkoper binnendienst 

Ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met trucks en trailers? Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je je net aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Test je kennis en skills dan als commerciële binnendienstmedewerker en kom ons team in Ridderkerk versterken!

De uitdaging

Als (aankomend) commerciële binnendienstmedewerker vervul jij een sleutelrol tussen ons bedrijf en klant. Natuurlijk start je onder begeleiding van een ervaren binnendienst medewerker, die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Dagelijks begeleidt jij samen met je collega’s op de verkoop binnendienst de klant door het hele proces, van kapotte truck/trailer tot tevreden opweg. Met jouw passie voor transport weet jij de klant te overtuigen om de order te plaatsen en maak jij alles administratief in orde.


Dit alles in een klein, hecht team van ca. 10 gedreven collega’s (magazijn, chauffeurs, accountmanagers en verkoopbinnendienst). Daarnaast kun je terecht met je vragen bij onze collega’s van de andere 7 vestigingen.  Je rapporteert aan de vestigingsmanager. Kortom een interessante werkomgeving waarbij je dagelijks wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen.

Over jou

 • Je hebt enig technisch inzicht en bent commercieel ingesteld;
 • Je wil graag in een technische productomgeving werken;
 • Je bent vaardig met de computer en maakt nieuwe systemen snel eigen;
 • Je bent gedreven, proactief en communicatief sterk in de omgang.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.

Bulthuis biedt

Interessante baan met een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Ridderkerk.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

 • Persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgedeeld/zijn verplicht.
 • Er gelden richtlijnen voor social distancing.
 • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag uiterlijk 18 juni 2021 je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.