Voor onze locatie in Tilburg zijn we op zoek naar een:

Chauffeur (oproep) 

Ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en graag op de weg? Werk je graag aan een optimaal klantresultaat? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Vanuit jouw functie breng je met een bestelbus onze goederen naar de klanten. Je gaat op pad in de regio Tilburg en levert truck-en traileronderdelen aan verschillende klanten. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Je houdt je bezig met het laden en lossen van de bestelbus aan de hand van pakbonnen. Het onderhouden van de bestelbus valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dit houdt in het wekelijks controleren van de vloeistoffen en het in representatieve staat houden van de bestelbus. Problemen of vertragingen onderweg rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Je werkt in een team samen met ca. 9 collega’s (magazijn, chauffeurs, accountmanagers en verkoopbinnendienst) en rapporteert aan de vestigingsmanager.

Over jou

 • Je bent minimaal in bezit van een geldige rijbewijs B
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt voldoende rijervaring
 • Heftruckcertificaat is een pre, maar geen vereiste
 • Je hebt MBO niveau 2 werk- en denkniveau.

Bulthuis biedt

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Tilburg.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

 • Persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgedeeld/zijn verplicht.
 • Er gelden richtlijnen voor social distancing.
 • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag uiterlijk 31 mei 2021 je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.