Voor onze locatie in Groningen zijn we op zoek naar een:

Junior inkoper 

Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met Truck- en Traileronderdelen en beschik je over een heldere schriftelijke en mondelinge communicatie? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Als junior inkoper ben je medeverantwoordelijk voor het op het juiste moment leveren van goederen die nodig zijn voor de verkoop. Vanuit jouw functie beheer je je eigen pakket aan leveranciers, je zoekt nieuwe leveranciers, je voert contractonderhandelingen over prijs, levertijden en garantie, je sluit contracten af met leveranciers en je begeleidt de operationele inkoopprocessen. De bijbehorende administratieve handelingen zijn een vast onderdeel van de functie en je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd inkoop.

Al met al een zeer veelzijdige functie met volop uitdaging en afwisseling!

Over jou

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, NEVI I/II opleiding is een pre;
  • Je bent een gedreven persoon met een klant- en servicegerichte instelling;
  • Je bent creatief en oplossingsgericht en een echte teamplayer;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent accuraat, analytisch en kostenbewust;
  • Je beheert de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt affiniteit met techniek. Ervaring op het gebied van truck- en traileronderdelen is geen must maar een pre.

Bulthuis biedt

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben we een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Groningen.

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgedeeld/zijn verplicht.
  • Er gelden richtlijnen voor social distancing.
  • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag uiterlijk 31 maart 2021 je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Gebruik onderstaand formulier of stuur je sollicitatie naar sollicitatie@bulthuis.eu.

Een assessment kan deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.