Ben jij commercieel ingesteld en heb jij affiniteit met techniek? Staat bij jou de klant en team centraal? Dan zoeken we jou!

De uitdaging
Vanuit jouw functie bied je commerciële ondersteuning en vervul je een sleutelrol tussen de (potentiële) klanten en de interne organisatie. Je stuurt de medewerkers en uitzendkrachten van de vestiging  aan en motiveert en stimuleert ze. Je werkt nauw samen met de accountmanagers in de regio en bent het aanspreekpunt voor de klanten vanuit de binnendienst. Je adviseert klanten op het gebied van truck- en traileronderdelen, voert orders in, zorgt voor de opvolging en geeft technische ondersteuning. Ook ondersteun je de accountmanagers, bijvoorbeeld als het gaat om het opstellen en afhandelen van offertes. Bovenal denk je actief mee met de klant als het gaat om mogelijke oplossing, waarbij je het commercieel belang van de organisatie niet vergeet.

Je werkt in een team samen met circa 8 collega’s (magazijn, chauffeurs, accountmanagers en verkoopbinnendienst) en rapporteert aan de operationeel manager.

Over jou

  • Je bent een gedreven persoon met een commerciële instelling;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Ervaring op het gebied van truck- en traileronderdelen is geen must maar een pre;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
  • Je bent analytisch en kan makkelijk schakelen;
  • Je hebt minmaal MBO werk- en denkniveau.


Bulthuis biedt
Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 40 miljoen euro. Met vestigingen in Alkmaar, Groningen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht heeft zij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen, standplaats voor deze functie is Tilburg.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag vóór 10 juli 2020 je Curriculum Vitae en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Je mag je sollicitatie met CV ook rechtstreeks mailen naar sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.