Bulthuis is aanwezig op de Transport Compleet beurs in Hardenberg op 26, 27 en 28 maart. U vindt ons op stand 313 (plattegrond).

Bestel hier uw gratis kaarten

Maak kennis met Jaltest Diagnostics op onze stand

Jaltest Diagnostics is dit jaar aanwezig in onze stand. Lees hier meer over de producten en acties die u op de stand kunt verwachten.

Invoer nieuwe digitale tachograaf vanaf 15 juni 2019.

Met de komst en invoering van de nieuwe slimme tachograaf gaat het nodige veranderen voor de transportsector. Vanaf 15 juni 2019 moeten nieuwe voertuigen voorzien zijn van de 2e generatie digitale tachograaf volgens tachograafverordening (EU) 165/2014.

Maar wat betekent dit voor u als transporteur en waar moet u aan voldoen als u gebruik maakt van dit nieuwe tachograaf systeem DTCO 4.0.

Met de invoering van de nieuwe slimme tachograaf DTCO 4.0 is het niet alleen voldoen aan wettelijke verplichtingen maar het geeft ook grote voordelen wanneer een truck is uitgevoerd met deze intelligente digitale tachograaf. De nieuwe tachograaf beschikt over vele verbeteringen die uw vervoer nog efficiënter maken. Omdat dit een Europese wet is, moeten alle EU transportbedrijven hieraan voldoen. Het maakt uw positie t.o.v. buitenlandse concurrentie  veel beter.

 

Jaltest diagnosesystemen voor de transportsector

Het Jaltest diagnosesysteem is het meest uitgebreide diagnosesysteem voor de transportsector. Het biedt de complete diagnose en support oplossing voor trucks, trailers en koelaggregaten die gemonteerd zijn op trailers. Ook diagnosesoftware voor OHW, grondverzet en landbouw is als optie leverbaar.

De Jaltest is een merk- en systeemonafhankelijk diagnosesysteem met een maximale dekking aan diagnosesoftware voor elektronische systemen die op bedrijfswagens en trailers aanwezig zijn.

Dankzij de Jaltest diagnose software wordt het stellen van een diagnose aan uw voertuig een eenvoudige en snelle taak en leidt u naar de oorzaak van de storing.
Jaltest maakt onder andere het volgende mogelijk:

  • Analyse en reparatie van diagnosestoringen
  • Programmeer functies
  • Werkplaats informatie systeem
  • Receptie programma
  • Onderdelen referenties
  • Raadpleging van technische informatie
  • Visualiseren van schakelschema’s
  • Enz.

Kortom: één diagnosesysteem voor diagnose aan al uw voertuigen en een fantastische ondersteuning voor uw monteurs.
Tijdens presentaties wordt uitgebreid het Jaltest diagnosesysteem gepresenteerd en uitgelegd en wat dit betekent voor een transportbedrijf of werkplaats die professioneel diagnose wil stellen.

Speciale Loting

De zomer is in aantocht en we krijgen weer zin om met vrienden, familie of collega’s onder het genot van eten samen te zijn. Laat uw visitekaartje achter en we verloten een grote VDO/Continental barbecue drum in de vorm van een 200 liter olievat.

Beursactie: Gratis Training

Bij aanschaf van een Pico 4 kanaals oscilloscoop set wordt zonder meerkosten instructie en training verzorgd.

Diagnose stellen aan voertuigen of trucks met een complexe storing zonder gebruik te maken van een professionele oscilloscoop is niet compleet. Ons Jaltest diagnosesysteem leest foutcodes uit en geeft een richting aan waarnaar gekeken moet worden.

Let wel: de elektronische systemen van het voertuig slaan foutcode(s) op als componenten niet aan hun bereik komen. Maar is dit een oorzaak of kan het ook een gevolg zijn? Kortom, meten is weten en dat doe je met een oscilloscoop.

Pico is een professionele oscilloscoop aangevuld met voertuig informatie en trouble shooting.  Tijdens de beurs gaan wij uitgebreid op het gebruik van een oscilloscoop en we helpen u op weg naar een complete diagnose.