Voor onze vestiging in Heerenveen zijn we op zoek naar een

Magazijnmedewerker

Ben jij dienstverlenend ingesteld? Heb jij een logistieke achtergrond, heb je affiniteit met (vracht)auto-onderdelen en woon je in omgeving Heerenveen? Wy sykje dy!!

De uitdaging

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de binnenkomende goederen (e.e.a. met behulp van een hef- /reachtruck). Je controleert binnenkomende goederen op juistheid, hoeveelheid en kwaliteit. Daarnaast controleer je de voorraadaantallen, signaleert afwijkingen in de kwantiteit en kwaliteit van de voorraad. Je verzamelt en controleert gepakte onderdelen aan de hand van de pakbon. Je ondersteunt chauffeurs bij het in- en uitladen van de goederen en bij drukte of afwezigheid ondersteun je de verkoopbinnendienst met het opnemen van de telefoon, bijhouden van mail, Trengo (WhatsApp) en balieklanten.

Je werkt in een team samen met een aantal collega’s en rapporteert aan de vestigingsmanager.

Over jou

  • Je hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een hef- en reachcertificaat
  • Je hebt rijbewijs B (i.v.m. eventuele spoedritten)
  • Je kunt goed werken met het MS-Office pakket
  • Je bent een gedreven persoon met een dienstverlenende instelling
  • Je hebt een sterke affiniteit met (vracht)auto-onderdelen
  • Je beschikt over enige jaren ervaring in een soortgelijke functie

Bulthuis biedt

Een passend salaris, een prettig team om in te werken en de mogelijkheid tot persoonlijke groei binnen een mooi Nederlands familiebedrijf. Bulthuis is een groeiende, resultaatgerichte onderneming in de truck- en traileronderdelen met een omzet van circa 38 miljoen euro. Met een vestiging in Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht hebben wij een landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn er ruim 100 medewerkers werkzaam bij Bulthuis. De hoofdlocatie is gevestigd in Groningen.

Solliciteer nu

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Kom dan het Bulthuis team versterken! Bij interesse ontvangen wij graag je CV en een onderscheidende motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen via sollicitatie@bulthuis.eu.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.